آشپزی نوین

آموزش غذا و شیرینی برای نسل جدید

شیرینی ساده

نزدیک عید است و بهتر دیدم با آموزش چند نمونه شیرینی ساده و سریع حال و هوای وبلاگ را بهاری کنم. امیدوارم خوشتون بیاد.

شیر عسلی    ۱ قوطی

بیسکویت ساده  وانیلی یا کاکائویی  ۲۵۰ گرم

کره    ۸۰ گرم

شکلات تخته ای      ۱۰۰ گرم

خامه         ۴ قاشق غذاخوری

شکلات سفید برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا یک ظرف مستطیل شکل را سلیفون پوشانیده. طوری که لبه های آن از ظرف بیرون باشد. بیسکویت را پودر می کنیم. سپس کره را روی حرارت ذوب نموده و با بیسکویت ها مخلوط نموده و در ظرف ریخته و با فشار دست آنرا در ظرف پک می کنیم. به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم. در این فاصله قوطی شیر عسلی را درون ظرف آب قرار  داده و به مدت نیم ساعت می گذاریم تا حرارت ببیند (شیرعسلی کمی سفت و تیره رنگ می شود).  و روی بیسکویت ها می ریزیم و دوباره به مدت نیم ساعت درون یخچال می گذاریم. شکلات تخته ای را بن ماری نموده (پخت غیر مستقیم بر روی بخار) تا نرم شود و با خامه مخلوط نموده و روی موادمان می کشیم. درون یخچال قرار داده. وقتی خودش را گرفت روی آنرا با شکلات سفید که به طریق بن ماری آب شده و به صورت خط خط تزیین می کنیم. این شیرینی را درون یخچال ۴ ساعت می گذاریم. سپس با سلیفون آنرا از ظرف خارج نموده و به صورت مربع برش می زنیم.

 

+ نوشته شده در  88/12/16ساعت 14:23  توسط آتوسا  |