X
تبلیغات
آشپزی نوین - پیش غذا

آشپزی نوین

آموزش غذا و شیرینی برای نسل جدید

حلیم بوقلمون و جو

حلیم از جمله غذاهای خوشمزه ای است که اغلب از بیرون خریداری می کنیم. ولی این روش پخت حلیم خیلی سریع و خوشمزه است که حدود دو ساعت یک حلیم فوق العاده برای شما تهیه می کنه.

جو پرک شده     ۴ پیمانه

ران بوقلمون       ۱ عدد

پیاز            ۱ عدد

نمک و فلفل سیاه

دارچین و کره برای روی حلیم

طرز تهیه :

گوشت بوقلمون و پیاز درسته را داخل قابلمه بگذارید تا پخته شود (حدود یکساعت) بعد از جوش آمدن آی باید زیر غذا تا حدی کم شود که فقط جوش ریز بخورد. آب گوشت برای پختن حلیم بکار می رود لذا نبایستی زیر غذا زیاد باشد. نمک و فلفل را نیز در اواخر طبخ به گوشت ها اضافه نمایید (در ابتدا نمک اضافه نشود زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود).

سپس گوشت ها را از استخوان جدا نموده ریش ریش کرده و دوباره به قابلمه بر گردانید (پیاز را از قابلمه خارج نموده و بدور اندازید). بعد جوهای پرک شده که شسته شده را داخل ظرف ریخته و بدون اینکه هم بزنید بگذارید تا یکساعت با حرارت ملایم بپزد (اگر محتویات قابلمه هم زده شود در این صورت غذا ته می گیرد و لازم است تمام مدت بالای سر قابلمه بایستید). یک قاشق در طول طبخ داخل قابلمه بگذارید که در قابلمه کامل بسته نشود و سر نرود.

در یک ربع انتهایی مرتب حلیم را هم بزنید تا لعاب داده و جا بیافتد. پس از کشیدن حلیم کره (بهتر است حیوانی باشد) را با دارچین مخلوط کرده و روی حلیم را تزیین نمایید.

نوش جان

 

+ نوشته شده در  90/11/09ساعت 10:35  توسط آتوسا  | 

صبحانه عاشقانه

تخم مرغ  ۳ عدد

نان تست   ۲ ورقه

روغن یا کره برای سرخ کردن

نمک کمی

کاتر قلبی شکل

طرز تهیه : تخم مرغ ها را همزده و نمک اضافه نمایید. با قالب قلبی شکل داخل نان تست را قالب زده و نانها را (هم قاب و هم قلبی که برش خورده) به تخم مرغ آغشته نمایید. سپس قابها را درون ماهیتابه ای که روغن آن گرم شده گذارده و حفره آنرا با تخم مرغ پرکنید و بگذارید خودش را بگیرد و برگردانید تا  هر دو طرف سرخ شود . دو تکه نان قلبی شکل را نیز سرخ کنید.

+ نوشته شده در  88/12/16ساعت 13:52  توسط آتوسا  | 

نان سیر دار

نان باگت یا هر نان حجیم دیگر

سیر

روغن زیتون

ریحان خشک در صورت تمایل

فلفل قرمز

پنیر پارمیزان

نانها را به صورت بیسکویتی به قطر ۱ تا ۵/۱ سانت برش زده و روی آنها را با کمی روغن زیتون چرب کنید (در صورتی که روغن زیتون بودار باشد به طعم ایتالیایی نزدیکتر است).

سیر تازه را برش زده و روی نانها بمالید تا فقط بوی سیر به خود بگیرد. سپس کمی فلفل و ریحان روی نانها بپاشید (دقت کنید فقط کمی چون بایستی طعم و بوی سیر قالب باشد).

سپس نانها را در سینی فر چیده و روی آنها پنیر بپاشید و به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه در پنجره وسط فر و با حرارت ۱۸۰ سانتیگراد طبخ کنید تا پنیر روی نان آب شود (روی نانها را انباشته از پنیر نکنید و تنها یک لایه نازک پنیر روی نان بپاشید).

در کنار این نان معمولا سس گوجه که به روش ایتالیایی تهیه شده سرو می گردد.

برای تهیه این سس کمی پیاز را در حدی که پیاز حالت مرده پیدا کند در روغن زیتون تفت داده و به آن فلفل قرمز تازه اضافه  و با آب گوجه مخلوط نمایید وقتی که جا افتاد با پایمر (گوشتکوب برقی) مواد را یکدست نموده و به آن ۱ تا ۲ قاشق سس گوجه فرنگی اضافه کرده و ریحان خشک و رزماری و کمی نمک اضافه کنید.

+ نوشته شده در  88/07/14ساعت 10:0  توسط آتوسا  | 

رولت مرغ و سبزي

مرغ    ۵۰۰ گرم

جعفري خرد شده   ۱ پيمانه

خيارشور      ۲۰۰ گرم

سس مايونز       ۲/۱ پيمانه

نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

آبليمو     ۱ ق غذاخوري

نان باگت      ۳ عدد

مرغ را با كمي نمك و ادويه كاري و پياز بگذاريد بپزد. سپس مرغ پخته را خرد نموده + خيارشور كه ريز نگيني شده +  مغز نان باگت (يكي از نانها) + نمك و فلفل و آبليمو + سس مايونز را مخلوط نموده تا يكدست شود سپس داخل نانها را خارج نماييد (خيلي نازك نشود) سر و ته آنها را جدا نموده  و سپس پهن نماييد.  از مواد آماده شده روي نانها ماليده و به شكل رولت بپيچيد.

آنها را داخل پلاستيك قرار داده و به مدت ۳- ۴ ساعت در يخچال قرار دهيد. سپس برش بزنيد.

+ نوشته شده در  88/06/01ساعت 10:1  توسط آتوسا  | 

رولت نون و پنیر

پنیر خامه ای      ۲۵۰ گرم

پنیر سفید          ۱۵۰ گرم

سبزی خوردن       ۲پیمانه

گردو                     ۱۰۰ گرم

خیار                       ۲ عدد متوسط

نان باگت               ۲ عدد

داخل غذاساز ابتدا سبزی خوردن را ریخته و خرد نمایید سپس پنیر و تکه های داخل نان باگت و گردوها را که کمی خرد کرده اید به مواد اضافه نمایید روی سرعت کم بگذارید تا موادتان مخلوط شده و یکدست گردد. در آخر خیار را که به صورت نگینهای ریز خرد نمودید به مواد اضافه کرده و یک دور مخلوط کنید . در این مرحله خیلی نباید مواد هم بخورد چون ممکن است خیار آب بیاندازد.

سر و ته نانهای باگتی که مغز آنها را قبلا خالی نموده اید جدا نموده و نانها را کاملا باز نمایید از سمت داخل نان شروع به ریختن مواد نموده و با چاقو صاف نمایید. حال نانها را مثل رولت پیچیده دور آنها را با فویل بپیچید. داخل پلاستیک قرار داده و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت بدهید. حال رولت ها را برش داده و در ظرفی که با سبزی خوردن تزیین نموده اید قرار دهید.

+ نوشته شده در  88/06/01ساعت 9:10  توسط آتوسا  | 

این یک پیش غذای فوق العاده ساده و بینهایت خوشمزه است. امیدوارم خوشتون بیاد.

مواد لازم برای ۳ نفر

۱- نان باگت   ۲ قرص

۲- تخم مرغ کامل  ۴ - ۳ عدد

۳- روغن برای سرخ کردن

۴- مربای هویج در صورت تمایل

نانها را با قیچی از عرض برش زده به نحوی که ارتفاع آنها حدود ۲ سانت بیشتر نشود. سپس تخم مرغها را در ظرفی شکسته و کمی هم بزنید (در حد مخلوط شدن) سپس تکه های نان را در تخم مرغها بغلتانید و در روغن با حرارت متوسط سرخ نمایید.

این پیش غذا به تنهایی عصرانه خوشمزه ای است. برای مصرف در وعده صبحانه می توانید موقع سرو کنار آن ظرف مربا نیز قرار دهید.

+ نوشته شده در  88/05/25ساعت 10:47  توسط آتوسا  | 

یک پیش غذای ساده برای 2 نفر

۱- سیب زمینی متوسط   ۲ تا ۳ عدد

۲- روغن زیتون (ترجیحا بودار)   ۴ قاشق غذاخوری

۳- پنیر پیتزا    ۱۰۰گرم

۴- چاشنی : نمک - فلفل سیاه به میزان لازم و ریحان خرد شده (۱ قاشق غذاخوری)

سیب زمینی ها را ورقه کرده در مخلوط روغن زیتون و چاشنی ها بغلتانید. سپس آنها را داخل ظرف پیرکس چیده و روی آن را پنیر بپاشید. سپس در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰- ۲۵ دقیقه بگذارید.

توجه داشته باشید که روی ظرف را با فویل بپوشانید.

نوش جان ...

+ نوشته شده در  88/05/20ساعت 11:10  توسط آتوسا  |